welkom activiteiten feesten in stijl logies ligging privé verhuur foto's pers contact
     
Chateau de Planchevienne - 'Les Ecuries'

Wenst u een huwelijk- of familiefeest op een bijzondere manier te vieren? Dan zit u zeker en vast bij Chateau de Planchevienne aan het juiste adres.
Op het domein van Planchevienne staat een volledig gerenoveerde 17de eeuwse schuur met een capaciteit van 40 tot 250 personen. De schuur diende voorheen als luxueuze verblijfplaats voor de vele paarden van de intussen overleden graaf van het kasteel.
De stallingen werden volledig verbouwd tot exclusieve feestruimte met behoud van alle authentieke elementen zoals Bourgondische dallen, prachtige houten steunbalken, een eeuwenoud dakgebinte, een terras in oude plavuizen, feeƫrieke verlichting.

     
's Avonds worden de schuur, terrassen, park en kasteel sfeervol verlicht om er een onvergetelijk feest van te maken. Alle feestmateriaal kan ter plaatse gehuurd worden. De keuze van traiteur mag u zelf bepalen. Hij beschikt ter plaatse over een uitgeruste ruime keuken. Indien u dit wenst, stellen wij graag een aantal huis-traiteurs aan u voor.
Wenst u een aantal genodigden van het feest in het Chateau te laten overnachten, dan kan dit. Wenst u heel veel gasten laten overnachten, dan vormt dit geen enkel probleem. Op wandelafstand bevindt zich een hotel met 40 kamers. Een ruime parking voor uw gasten is voorzien naast het domein.
De écurie wordt verhuurd voor het ganse weekend. Zo kunt u reeds vanaf vrijdag uw voorbereidingen treffen. Wenst u na het avondfeest op zondag uw gasten nog te ontvangen als afsluiter van het weekend, dan kan dit. U beschikt over de écurie tot zondagavond.
     
 

   Kostprijs verhuur volledige écurie
   (van vrijdagmorgen 10u tot zondagavond 20u, inclusief reinigingskosten achteraf)

   Eventueel verhuur kasteel (max 18 personen) weekend
   (8 luxe-kamers van vrijdagmorgen 10u tot zondagavond 20u,
   inclusief reinigingskosten, inclusief keuken, eetplaats met open haard, zitruimte
   met open haard, bibliotheek, terrassen, park en verwarmd zwembad)

   promo: kasteel + ecurie

3200 €


2600 €
5400 €
   Wenst u meer info of wenst u een bezoek ter plaatse, laat dan niet na het contactformulier in te vullen.
   Wij bezorgen u alle gewenste informatie.
     
     
     
     
     
     
 
webdesign & graphic development by Design bites